Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ο Κιλτίδης ανεξαρτητοποιήθηκε

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ Κ.Κιλτίδης

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία και να παραμείνει στη Βουλή ως ανεξάρτητος γνωστοποίησε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Φίλιππο Πετσάλνικο ο βουλευτής Κιλκίς Κώστα Κιλτίδης.

Το περιεχόμενο της επιστολής θα γίνει γνωστό το απόγευμα, μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες της Βουλής, οπότε ο κ. Πετσάλνικος θα ενημερώσει τα μέλη του Σώματος.

Να σημειωθεί πως οι εργασίες της Βουλής ξεκινούν σήμερα με τη συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.

Το ΠΑΣΟΚ στο πόρισμά του ζητά περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ευθυνών του κ. Κιλτίδη και άλλων πέντε υπουργών της ΝΔ (Θ.Ρουσόπουλο, Απ.Κοντό, Ευ.Μπασιάκο, Π.Δούκα και Γ.Βουλγαράκη).

Ο κ. Κιλτίδης απορρίπτει τις εις βάρος του κατηγορίες και βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον πρώην πολιτικό του προϊστάμενο Αλ.Κοντό.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Κιλτίδης διένειμε στη Βουλή φάκελο με υπερασπιστικά για τις θέσεις του έγγραφα κατηγορώντας τον κ. Κοντό ότι «ψεύδεται» σε όσα του αποδίδει για «υπέρβαση αρμοδιοτήτων» στο ζήτημα του αποχαρακτηρισμού του δάσους της Ουρανούπολης που διεκδικούνταν από τη Μονή Βατοπαιδίου.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4579608

_________________________

Ουφ, κάτι έχω... δεν είμαι στα πολύ καλά μας...
Μάλλον είμαι σε hangover σαββατοκύριακου ακόμα...
Από την άλλη, είτε παραέφαγα το βράδυ είτε ο Κιλτίδης ανεξαρτητοποιήθηκε!
Μιλάμε για ζημιά..!!!

Πάμε και στο πολιτικό ρεπορτάζζζ:
5 νομίζω τα πορίσματα... 6; ???
Και κάποιος ψεύδεται...

Όλως τυχαίως ενδέχεται να είναι εκ των πρώτων μελών ενός νέου κεντρώου κόμματος - διαφορετικοί από τους διεθφαρμένους! - με επικεφαλή χανιώτισσα Λασκαρίνα Ντορίνα, το δεύτερο μετά ενός που θα λέγεται - θα είναι κιόλας; - Πράσινο, οι Πράσινοι!
Δε ξέρω εάν θα μοιάζουν στον Κον-Μπετί μόνο!

Η φάτσα του πάντως δείχνει αποφασισμένο άνθρωπο - άλλοι βέβαια μπορεί να πουν ότι βλέπει βόδια..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου