Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Στην ΕΡΤ τα golden boys ποτέ δεν... πεθαίνουν update

Oύτε στη Βουλή αποκάλυψε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος το ύψος των αποδοχών που θα έχει ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γ. Γαμπρίτσιος, παρά την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε, κυρίως από στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, για να τηρηθεί η εξαγγελία του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου ότι θα ισχύσουν για όλους οι ίδιοι περιορισμοί και ότι δεν θα υπάρξουν ξανά golden boys στο ραδιομέγαρο.
...
«Να συμπεράνω ότι δεν θα ξεπεράσουν τις 10.000 ευρώ μηνιαίως;» ρώτησε ο κ. Πετσάλνικος. «Δεν μπορώ να σας το πω γιατί μου δημιουργείται πρόβλημα διαπραγματευτικών χειρισμών» ήταν η απάντηση του κ. Γερουλάνου. Ο Πρόεδρος της Βουλής όμως επανήλθε επικαλούμενος τη «ρητή αναφορά του Πρωθυπουργού» για οροφή ανώτατης αμοιβής σε όλο το Δημόσιο το ποσό των 10.000 ευρώ. «Αυτό που ήδη κάναμε στην ΕΡΤ είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφήστε με να διαπραγματευθώ» επέμεινε ο κ. Γερουλάνος.
...
Η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε χωρίς καμία αρνητική ψήφο, αφού τον υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΠαΣοΚ και του ΛΑΟΣ, ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν το «λευκό».

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=315928&dt=19/02/2010

update

Τη δημιουργία κρατικού φορέα, ο οποίος θα διαχειρίζεται αποκλειστικά τα θέματα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, σχετικά με την εκμετάλλευση των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου στη χώρα μας.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1780192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου