Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Παπανδρέου: «Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο»

Στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων. Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ανάμεσα στα κτήρια που κατεδαφίζονται στον Αλιμο είναι και το παλαιό νυχτερινό κέντρο «Φαντασία». Η διάνοιξη της παραλίας αφορά την αφαίρεση όλων των εμποδίων (κάγκελα, συρματοπλέγματα και τσιμεντένιοι όγκοι που εισέρχονται στη θάλασσα).

Η κ. Μπιρμπίλη από την πλευρά της δήλωσε πως το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στο κοινό.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου έως και τη Γλυφάδα και την άμεση απόδοσή του στους πολίτες.

Μιλώντας στον Βήμα FM 99,5, ο γγ της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος προανήγγειλε ότι αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν και στην παραλία του Ελληνικού.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4574352

_______________________

Μακάρι να μην αλλάξει στάση και σ'αυτό...

Θυμάμαι μάλιστα μερικούς του Σύριζα να κάνουν τα ίδια πριν 2-3 χρόνια... στην ίδια παραλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου