Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Μπλόκο στα περιουσιακά στοιχεία του Παύλου Ψωμιάδη

«Μπλοκάρει» προσωρινά το Πρωτοδικείο Αθηνών τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην προέδρου του Ομίλου «Ασπίς Πρόνοια [APRr.AT] Σχετικά άρθρα », Παύλου Ψωμιάδη, και της οικογένειάς του, ύστερα από αίτηση δεκάδων επενδυτών και ασφαλισμένων.

Με χθεσινή προσωρινή διαταγή του, το δικαστήριο διατάσσει, ειδικότερα, τη μη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου του και της κόρης του, καθώς και εταιρειών συμφερόντων του, μέχρι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, έως ότου εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αγωγής. Η απόφαση αυτή αναμένεται να εκδοθεί εντός του επόμενου διμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ομάδα επενδυτών κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την προσημείωση υποθήκης στην ακίνητη περιουσία του Π. Ψωμιάδη και των μελών της οικογένειας του.

Ειδικότερα, στην πολυσέλιδη αίτησή τους οι συνολικά 63 επενδυτές, που αγόρασαν ομόλογα της Ασπίς Capital, ζητούσαν προσημείωση υποθήκης στην ακίνητη περιουσία του Π. Ψωμιάδη, της συζύγου του Μάρως και της κόρης του Όλγας, καθώς και των εταιρειών που ελέγχει ο επιχειρηματίας μέχρι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1786230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου