Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στο πλευρό των οδηγών ταξί τάσσεται η Νέα Δημοκρατία

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι «εναντίον όσων στοχοποιούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και εξαπολύουν άδικες επιθέσεις κατά βιοπαλαιστών και μαχητών της ζωής», όπως ανέφεραν βουλευτές της ΝΔ κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Με τους εκπροσώπους συναντήθηκε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΝΔ, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης και ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας. Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα της απεργίας των οδηγών ταξί την Πέμπτη ήταν να συνεχίσουν να φορολογούνται βάσει τεκμαρτού εισοδήματος και όχι βάσει βιλβλίων εσόδων-εξόδων.

Σε δήλωσή τους επισήμαναν επίσηςη πως «H Νέα Δημοκρατία κινείται, όπως διαχρονικά έπραττε, βάσει συγκεκριμένων αρχών και με κυρίαρχο στοιχείο την υπευθυνότητα. Με τη διεξαγωγή ενός διαρκούς, ανοιχτού, ειλικρινούς, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου με τους επαγγελματικούς κλάδους, κάτι για το οποίο εμείς θα δώσουμε μάχη».

«Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας. Γι’ αυτό και στηρίζουμε μέτρα κοινωνικά δίκαια, ρεαλιστικά και οικονομικά αποτελεσματικά» ανέφεραν επίσης οι βουλευτές.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου