Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Νάνα Μούσχουρη: «Είναι χρέος μου»

Παραιτείται από τη σύνταξη ως πρώην ευρωβουλευτής

EΠΙΣΤΟΛΗ. Την ίδια ώρα που η μείωση στις βουλευτικές αποζημιώσεις με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου προκαλεί σειρά συζητήσεων για το μέγεθός της, η πρώην ευρωβουλευτής Νάνα Μούσχουρη παραιτείται από τη σύνταξη που λαμβάνει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Με επιστολή που απέστειλε στις 19 Φεβρουαρίου στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, η δημοφιλής ερμηνεύτρια σημειώνει: «Παρακολουθώ με αγωνία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας και ως πολίτης αυτής αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω. Θεωρώ ότι είναι χρέος μου απέναντι στην πατρίδα μου, η οποία με τίμησε με το αξίωμα του ευρωβουλευτή, να παραιτηθώ από τη σύνταξη που λαμβάνω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους λόγω της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέχρι η χώρα να εξέλθει από την οικονομική κρίση, ώστε να μην επιβαρύνω τον κρατικό προϋπολογισμό. Ελπίζω με τη συνδρομή όλων μας στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, από τη θέση στην οποία βρίσκεται και πάντα με γνώμονα τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης σύντομα η χώρα μας θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Νάνα Μούσχουρη βοηθάει για ένα σκοπό. Και στη δημιουργία του νέου Μουσείου της Ακρόπολης έχει συμβάλει και στις τελευταίες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα επίσης έχει βοηθήσει και σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ είναι γνωστή σε όλους η συνεισφορά της στο έργο της Γιούνισεφ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_100016_02/03/2010_392558

_________________

Δηλαδή αυτή πήρε 10 χρόνια Χ 14 Χ ΠΟΣΟ (πόσο είναι αυτό;) = 140 μισθούς ως συνταξιούχος;

Η τύπισσα με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ευρώπη συνταξιοδοτήθηκε από το ελληνικό κράτος;

Και τώρα, παραιτείται μέχρι να τελειώσει η κρίση;

Λαϊκισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου