Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Εκτακτο συνέδριο ζητάει ο Παναγιωτακόπουλος

Εκτακτο συνέδριο με σκοπό την αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του κινήματος ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό αντιδρά στις εκτιμήσεις που φέρνουν την Ελλάδα στον προθάλαμο του ΔΝΤ κάτι που, όπως σημειώνει, «θολώνει» τη φυσιογνωμία του Κινήματος.

Η προοπτική προσφυγής στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης είναι ολοένα και πιο φανερή και ο Γιώργος Παπανδρέου έρχεται τώρα να αντιμετωπίσει τις πρώτες εσωτερικές αντιδράσεις καθώς μεγάλη μερίδα του ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα δεχθεί μία τέτοια προσφυγή.

Με την επιστολή του ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κάνει σαφή την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας μας στο ΔΝΤ αντιπρότείνοντας την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στη λαϊκή εντολή που έλαβε ο πρωθυπουργός τον περασμένο Οκτώβριο, ο κ. Παναγιωτακόπουλος τονίζει ότι δεν δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες» του πρωθυπουργού τους οποίους κατηγορεί ότι διασύρουν τη χώρα.

Αναφέρει ακόμα ότι συγκεκριμένοι συνεργάτες του πρωθυπουργού «γεννήθηκαν στη θερμοκοιτίδα του Κεφαλαίου, το οποίο υπηρετούν, παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που κερδοσκοπούν ασύστολα από τα αδιέξοδα της χώρας και "είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=11345077

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου